top of page

BRUIDSFOTOGRAFIE

We bespreken jullie mooiste dag van tevoren. Zo krijg ik een goed beeld van wat jullie mooi vinden en terug willen zien in de foto’s.

Ik beweeg de dag zelf zo onopvallend mogelijk tussen jullie en de gasten door, zo weet ik zeker dat ik niets mis en alle bijzondere momenten voor altijd vast kan leggen.

 

Ik ben continu op zoek naar de mooie momenten zoals ze zijn. Zo krijg je een reportage vol met kleine, bijzondere, emotionele en grappige momenten die precies weergeeft zoals hij was. Ik vind belangrijk dat jullie jezelf kunnen zijn en niet hoeven te poseren. Het moet zijn zoals het is.

Bij elke trouwreportage bied ik ook een loveshoot aan. Ik vind het namelijk belangrijk dat we elkaar leren kennen én dat jullie al een beetje aan de camera kunnen wennen. De foto's van de loveshoot kunnen jullie ook mooi gebruiken voor de dag zelf of als 'save the date'.

Mijn favoriete foto's

Een goede klik tussen bruidspaar en trouwfotograaf is enorm belangrijk. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek neem ik graag jullie persoonlijke wensen door voor de mooiste dag van jullie leven.

Ben je nieuwsgierig geworden na het zien van bovenstaande foto’s en heb je vragen? Stuur mij hier een berichtje voor je vragen of voor een vrijblijvend kennismaking gesprek.

hartjepsd.png

Trouwalbums

Jarenlang nagenieten van een schitterend trouwalbum.

Jullie prachtige trouwfoto’s mogen toch zeker wel een ere plaatsje in huis krijgen? Een luxe handgemaakte trouwalbum mag dan zeker niet ontbreken. Zelf samenstellen naar jullie wensen.

Al je favoriete trouwfoto’s gebundeld in een prachtig album. 

Samen met mijn leverancier streef ik naar een album die jullie foto’s verdienen. Mijn trouwalbums komen uit Griekenland en worden met de hand gemaakt.

Doordat het album vlakliggend papier heeft zijn er mooie beeldvullende foto’s over de hele pagina/spread mogelijk.

Jullie mogen zelf de selectie maken met welke foto’s jullie graag terug willen zien in jullie trouwalbum, het word tenslotte jullie album.

Wil je de ouders ook verblijden met een mooi boekje? Ook dat is zeker mogelijk!

bottom of page